Hur gör du en fräck 50 tals frisyr?

50 och 60 tals frisyrHar du kläder som är inspirerade av 50 talet eller genren Rockabilly ska du självklart också göra en tuff och superfräck 50 tals frisyr. på 50 talet lade kvinnorna extremt mycket tid till att få till sina frisyrer med lockar och uppsättningar. Men hur gör du en fräck 50 tals frisyr? Det finns många olika sätt att göra det på, tex. att du tittar på olika filmklipp ett annat sätt kan vara att fråga sin mormor eller farmor och de har säkert en del saker som du också kan använda. Ett bra sätt att göra en 50 tals frisyr är att börja med att prova dig fram, testa, gör om och finputsa så du får din frisyr precis som du vill ha den. När du väl har fått till den 50 tals frisyr som du vill kan du alltid sätt lite extra piff på med en hårblomma. Just hårblommor var väldigt vanligt att använda på talet och självklart är det snyggt även idag. Lär dig hur du gör en 50 tals frisyr och ha en stor portion tålamod så kommer killarnas blickar falla på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>