Ban Phe i Thailand

Ban Phe ligger i sydost om Bangkok och restiden mellan Bangkok och den lilla fiskebyn är 2 timmar med bil. Ban Phe är ingen turistort i den bemärkelsen men är ändå känd för att det går båtar ut till ön Koh Samet. Det är många turister som är på genomresa för detta. Ban Phe bjuder på många fina närliggande orter med stort utbud av boende och utrymme för lata dagar i solen. Söker du efter boende i Ban Phe eller närliggande orter så finns det gott om svenska och utländska turister som har hittat sina så favoritställen att tillbringa sin semester på. En av dessa orter är Mae Phim, dit många turister söker sig som reser från Sverige. Till Ban Phe och närliggande orter reser man för att få lugn och ro samt tillgång till underbara dagar på stranden. Självklart finns det dom som åker till Ban Phe och hyr boende där, men då missar man de alla fina stränderna runt omkring. Självklart kan du själv göra dagsturer till närliggande stränder och främst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>