Piggare med Vetegräs

Squeeze-Juice-Cafe-Wheatgrass-Shots

Pressat vetegräs

Varför blir man piggare av att dricka vetegräs och vetegräsjuice?
Den höga koncentrationen och halten av klorofyll i vetegräs har unika egenskaper som hjälper kroppen att skapa fler röda blodkroppar. De röda blodkropparna har till huvuduppgift att transportera syre i kroppen och det i sin tur gör oss piggare och känner oss mer alerta.

Vetegräs renar och helar kroppen
Vetegräs är utmärkt att använda sig av när man kör en detoxdiet. Vetegräset alkaliserar kroppen, dvs skapar ett mer basiskt PH-värde på exakt samma sätt som alla mörkgröna bladgrönsaker gör. Bröd, kaffe, socker, vetemjöl, alkohol etc gör våra kroppar försurade och dessa sänker vårt PH värde i kroppen.

Vetegräs hjälper kroppen att neutralisera syranivån och det i sin tur skapar bättre förutsättningar för läkning.Vetegräs innehåller en extremt hög koncentration av många olika näringsämnen och vitaminer. Du hittar nyttiga vitaminer, aminosyror, enzymer, hög koncentration av antioxidanter och blandannat klorofyll. Vetegräs innehåller också regulatorer som hjälper att bygga upp immunförsvaret. vetegräs har dessutom effekt av aptitnedsättning som i sin tur hjälper oss att gå ner i vikt. Prova att dricka vetegräs och testa vilka effekter det får på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>